Acne behandelingen Berkel en Rodenrijs

Heb je last van puistjes, pukkeltjes en onderhuidse ontstekingen? Dan ben je niet de enige. Acne is namelijk het meest voorkomende huidprobleem. Acne ontstaat doordat de talgklieren in de huid ontstoken zijn. Er zijn verschillende vormen van acne en in de meeste gevallen is dit huidprobleem zeer goed te behandelen, met de combinatie van salonbehandelingen en thuisverzorgingsproducten.

Acne behandelplan

Om acne effectief en resultatengericht te behandelen, werk ik met een behandelplan. Ik start met een huidanalyse, zodat ik precies kan zien hoe het is gesteld met jouw huid en wat er voor nodig is om de acne te laten afnemen en verdwijnen. Vervolgens geef ik je advies over welke behandeling het meest geschikt is, hoeveel behandelingen er nodig zijn en welke thuisverzorgingsproducten zorgen voor de beste resultaten.

Kuur van de DÉCAAR Algen peeling

Na 1 DÉCAAR Algen Peeling

Level 1+ Purity Peel

Deze exfoliërende peeling werkt intensief bij verstopte poriën en zorgt voor een gezondere huid. Geschikt voor de grauwe huid en bij grove poriën. 

Level 1+ Benefit Peel

Een zachte peeling die in alle behandelingen ingezet kan worden. Heeft een beschermende en corrigerende werking. Geeft de huid voeding en bescherming door de fruitenzymen en vitamine A en C. Kalmeert, verzacht en stimuleert de celvernieuwing en aanmaak van collageen. Geschikt voor ieder huidtype, met name bij hyperpigmentatie, zonbeschadigde huid en milde acne.

Algen peeling

Omdat de DÉCAAR Algenpeeling de celdeling doet versnellen, wordt het metabolisme van de huid en de productie van collageen gestimuleerd. De peeling heeft een therapeutische en verjongende werking en geen van de huidlagen wordt aangetast.Ook zeer geschikt voor acne, een onzuivere huid, grove poriën, pigmentvlekken en littekens.