Anti-aging Berkel en Rodenrijs

We willen allemaal zo oud mogelijk worden, maar dan wel op een gezonde manier, inclusief een jeugdige huid. De ontwikkelingen in de cosmeticabranche gaan zeer snel en met de huidige schoonheidsbehandelingen- en producten, zijn we in staat de huid daadwerkelijk te verjongen.

Welke behandelingen zorgen voor zichtbare verjonging van jouw huid?

Deep Sea peel

Level 2 Deep Sea Peel € 100,-  Deze peeling is samengesteld zonder zuren. Manuele exfoliatie met algenextracten speciaal gemaakt voor littekens na acne, om hardnekkige pigmentatie naar de oppervlakte te krijgen en de huid een algehele vernieuwing te geven.

Oxy Peeling 

Een zachte peeling ontworpen voor esthetische professionals voor een onmiddellijke glans. Het is een combi van een peeling + zuurstoftherapie om een nieuwe huid te onthullen. Fase 1 een peeling die de dode huidcellen van de hoornlaag losweekt. Fase 2 een zuurstoftherapie die zorgt voor een natuurlijke super oxidatie van de weefsels. Deze combi zorgt voor een stimulering van de cel vernieuwing van de opperhuid. Een activering van de microcirculatie en het ontgiften van de huid.

Timeless Peel

Level 2+ Timeless Peel € 115,- Peeling met hoge concentratie Retinol, stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en nieuwe cellen. Zorgt voor krachtige resultaten.

Algen peeling

Omdat de DÉCAAR Algenpeeling de celdeling doet versnellen, wordt het metabolisme van de huid en de productie van collageen gestimuleerd. De peeling heeft een therapeutische en verjongende werking en geen van de huidlagen wordt aangetast. Dus zeer geschikt voor de verslapte, slecht doorbloede (rokers)huid.

Bindweefselmassage

Tijdens deze behandeling wordt door het masseren onder andere de doorbloeding gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot versteviging en celvernieuwing. In de huid kunnen onderhuidse verklevingen zitten die de doorbloeding verminderen en hiermee het functioneren van de huid beperken.

Bovendien krijgt de huid door bindweefselmassage direct een boost met eigen hyaluron, aangemaakt door de fibroblasten.