Couperose behandeling Berkel en Rodenrijs

Couperose bestaat uit veel zeer kleine bloedvaatjes in de huid, meestal rond de neus, kin en de wangen. Hoe couperose precies ontstaat is niet duidelijk. Couperose ontwikkelt zich meestal rond het 30e levensjaar en alhoewel het niet schadelijk is, kun je het toch als cosmetisch storend ervaren.

Couperose behandelplan

Om couperose effectief  te behandelen, werk ik met een behandelplan. Ik start met een huidanalyse, zodat ik precies kan zien hoe het is gesteld met jouw huid en wat er voor nodig is om de couperose te laten afnemen en/of te laten verdwijnen. Vervolgens geef ik je advies over welke behandeling het meest geschikt is, hoeveel behandelingen er nodig zijn en welke thuisverzorgingsproducten zorgen voor de beste resultaten.

Ik werk met het Zweedse PhotoNova PLS 3 IPL voor het effectief verminderen van couperose. Dit is het meest krachtige en meest veilige IPL systeem.

PhotoNova PLS 3, ofwel PhotoNova Pulsed Light System, is een IPL apparaat dat kan worden ingezet voor huidverbetering, definitieve haarverwijdering, rimpelvermindering, couperose bestrijding, acne littekentjes verwijdering, pigmentstoornis verwijdering en zelfs schimmelnagels!